Zonja me Kameliet

Ajo është një vajzë e zgjuar, zemërbardhë dhe tepër e bukur (një nga vajzat më të bukura në Paris), me prejardhje nga një shtresë e varfër. Margarita është e sëmurë me tuberkuloz dhe në spitalin ku kurohet njihet me Dukën, martohet dhe bën jetën e një zonje të madhe duke pritur e përcjellë dashnorët njëri pas tjetrit. Njëri nga ta është Armandi, njeri i shtresave të larta. Ata jetojnë çaste të bukura të një dashurie të pamundur, e cila mbyllet me lotët mbi fletët e librit Manon Lesko.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Aleksandër Dyma (i riu)

Numri i faqeve

287

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928277831

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë