Zonja me kone

Nakokov e ka shpallur këtë tregim të Çehovit si një nga tregimet e shkurtra më të madhërishme të botës. Një histori dashurie jashtëmartesore mes një bankieri rus dhe një zonje të re me të cilën takohet gjatë pushimeve në Jaltë.

Kategoria

1.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Anton Çehov

Numri i faqeve

47

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994344437

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë