PËR ÇDO DETYRË, DËSHIRË DHE NEVOJË

Altera Books Prizren

Altera është një qendër e rëndësishme ku gjejmë kombinimin e pasionit dhe nevojës për të kryer detyrat tona të përditshme, duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve.

Ky vend përfshin një nga librariat më të mëdha në të gjithë Kosovën dhe rajonin, duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve, duke filluar nga librat, produkte shkollore, edukative, muzikore, materiale shpenzuese për zyrë, dhe produkte të teknologjisë dhe medias.

PËR ÇDO DETYRË, DËSHIRË DHE NEVOJË

Altera Books Prishtinë

Altera është një qendër e rëndësishme ku gjejmë kombinimin e pasionit dhe nevojës për të kryer detyrat tona të përditshme, duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve.

Ky vend përfshin një nga librariat më të mëdha në të gjithë Kosovën dhe rajonin, duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve, duke filluar nga librat, produkte shkollore, edukative, muzikore, materiale shpenzuese për zyrë, dhe produkte të teknologjisë dhe medias.

Play Video

Altera Books Prizren nga brenda

Play Video

Altera Books Prishtinë nga brenda