"Një gjë që ndodh një herë, nuk mund të ndodhë përsëri. Por gjithçka që ndodh dy herë, pa dyshim do të ndodhë edhe një të tretë."

-Paulo Coelho

"Alkimisti" nga Paulo Coelho ndjek Santiagon, një bari i ri, në një kërkim për thesar te piramidat egjiptiane. Nëpërmjet takimeve me karaktere të ndryshme, ai mëson për destinin, ndjekjen e ëndrrave dhe dëgjimin e zemrës. Rruga e Santiagos simbolizon kërkimin për qëllim dhe destinacion në jetë.

World bestsellers

Vajze me Sytë
e Artë

Shkurt, thjesht, madje edhe mënyra e saj e daljes, mbartën vulën e misterit. Rastignac u çudit nga një vajzë që për të ai duket gjithnjë e më fascinuese për çdo gjë që zbulonte lidhur me jetën e saj të panjohur.

World bestsellers

Krenaria
e një GRUAJE

Libri paraqet një botë të errët që kërkon dritë dhe mirësi, ndërsa vetëm qielli mbetet i pandryshuar dhe indiferent. Në këtë kontekst, shprehja e nevojës për lidhje me thellësinë hyjnore shpalos shpresën për rinovim dhe transcendencë.

BËHUNI PARTNER I YNI

Për Publikime dhe shtypje të librave

Cilësi e lartë, afishim të shkëlqyeshëm dhe kohëzgjatje të shkurtër të prodhimit. Ekipi ynë me përvojë është i përkushtuar për të plotësuar nevojat e klientëve me kujdes dhe profesionalizëm.

Naim Frashëri

"Pa pasur dituri, njeriu nuk quhet njeri."