Agjenti Anglez

Një pjesëtare e rëndësishme e familjes mbretërore britanike vritet në një sulm me bombë. Shërbimet Sekrete Britanike i drejtohen të vetmit person, i cili mund ta gjejë vrasësin: agjentit legjendar, Gabriel Alon.
Në shënjestrën e Gabrielit është Ejmon Kuin, mjeshtër në prodhimin e bombave dhe vrasës me pagesë. Përkrah, Aloni ka ish-komandon dhe vrasësin me pagesë, Kristofer Keler, i cili i njeh mirë aktivitetet e Kuinit.
Por, Gabrieli ende nuk e ka kuptuar që ka të bëjë me një armik të vjetër, i cili dëshiron vdekjen e tij, më shumë se gjithçka tjetër. Shumë shpejt, ai do të kuptojë se edhe “vdekja” ka anët e saj të mira…

Kategoria

11.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daniel Silva

Numri i faqeve

452

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216472

Rreshti

D

Kolona

1

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Agjenti Anglez"