Kontakti

Nëse keni ndonjë kërkesë, apo sygjerim, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.
Ne jemi të disponueshëm çdo ditë nga ora 08:00 deri në 22:00.

Libraria Altera
Rruga Tirana,
Prizren, Pz
20000, Kosovë

Mundësi punësimi

Libraria Altera gjithmonë është e hapur për persona entuziast dhe të motivuar për  punë, nëse mendoni se keni mundësi t’i ndihmoni Librarisë dhe misionit të saj, ju lutemi na kontaktoni në:

info@office1kosova.com