1984

Romani “1984” është vizioni tmerrues i George Orëell-it, i një të ardhmeje totalitare në të cilën çdo gjë dhe çdokush është skllav i një regjimi tiranik.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

George Orwell

Numri i faqeve

358

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928313669

Rreshti

A

Kolona

10

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "1984"

Poashtu mund të ju pëlqejë