9 Nëntori

M’u deshen kater vjet per ta dashuruar ate. Po vetem kater faqe per ta urryer.
Një ditë para se të shpërngulet në një qytet të ri, Falona njihet me Benin, një djalë që aspiron të bëhet shkrimtar. Tërheqja e tyre e menjëhershme bën që ta kalojnë bashkë ditën e saj të fundit në Los Anxhelos.
Jeta e saj e qetë dhe e padukshme do të kthehet në frymëzimin e Benit për librin e tij. Në vitet që do të pasojnë, mes marrëdhëniesh dhe trazirash të ndryshme në jetën e secilit, ata do të takohen rregullisht një herë në vit, në të njëjtën datë… deri kur Falona të fillojë të dyshojë në sinqeritetin e Benit për lidhjen e tyre.
A mundet një histori e tillë të quhet histori dashurie, edhe pse përfundon me thyerje zemrash?
Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Colleen Hoover

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Livingi

Numri i faqeve

280

ISBN

9789928338419

Rreshti

D

Kolona

9