Adriatiku

Po lexoj “Adriatiku”, librin e Alessandro Leogrande – s. Një rrëfim interesant. Një reportazh narrativ. Një refleksion mbi tokat që lagen nga deti Adriatik. Një det ku shohim veten dhe njëri – tjetrin.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alessandro Leogrande

Numri i faqeve

75

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994303304

Rreshti

C

Kolona

34

Poashtu mund të ju pëlqejë