Ajlina

Historia e vërtetë e jetës së një gruaje që në mënyrën më pasionante shkon drejt një fundi të papritur dhe të mistershëm.Trupi i pajetë u Ajlinës u gjet në kopshtin e saj. Ishte veshur dhe rregulluar me stil – si çdoherë tjetër. Kush nga shumë ata njerëz që ajo kishte ndihmuar, apo nga ata pak që kishte lënduar, mund të ketë pasur motiv për ta vrarë? Mbase vetëm qeni I saj e di, por ai … nuk di të flasë. Kishte bërë gjithçka në jetë: joshjen e të pasurve, mësuesen, psikiatren me emër, emigranten, gruan e një oficeri të ushtrisë amerikane… Gjatë gjithë kohës, ajo dashuroi, e dashuruan dhe e shijoi jetën ashtu si i erdhi, pa çarë kokën për rrethin dhe paragjykimet.

Kategoria

7.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ayse Kulin

Numri i faqeve

335

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951785150

Rreshti

D

Kolona

4

Poashtu mund të ju pëlqejë