Ali Asllani jeta dhe vepra letrare

4.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kajtaz Rrecaj

Numri i faqeve

147

Shtëpia botuese

Faik Konica

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951062145

Rreshti

E

Kolona

34

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Ali Asllani jeta dhe vepra letrare"