Ana Bolena, një çështje familjare

Ana Bolena, një çështje familjare” është një afresk i fuqishëm historik, emocionues dhe aventuresk dhe një dëshmi shumë e lartë letrare që na rikthen në të kaluarën në ngjyrat e saj më të gjalla dhe e bën atë vitale.

Kategoria

11.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hillary Mantel

Numri i faqeve

462

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217356

Rreshti

C

Kolona

29

Poashtu mund të ju pëlqejë