Ana Flokëkuqja

E parapëlqyer për vite radhazi, ky roman klasik ndjek aventurat e Ana Shirlit, kokëkuqes energjike, e cila shkon të jetojë pranë një familjeje në Grin Grejbëlls dhe fiton zemrat e gjithë atyre që takon aty. Romani “Ana flokëkuqja”, është një nga më të paharruarit dhe njëkohësisht një nga më të këndshmit nën të gjithë letërsinë botërore.

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lucy Maud Montgomery

Numri i faqeve

87

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951250795

Rreshti

C

Kolona

2

Poashtu mund të ju pëlqejë