Antologji e mendimit estetik shqiptar 1504-1944

Artin në tërë historinë e tij të lashtë e ka shoqëruar gjykimi dhe mendimi i shoqërisë. Pa lindur akoma shkenca letrare, populli, në forma të ndryshme, ka ditur t’i shprehë gjykimet e veta, të manifestojë konceptet e tij estetike, të tregojë se ç’është për të e bukur apo e shëmtuar.

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nasho Jorgaqi

Numri i faqeve

395

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731974

Rreshti

E

Kolona

37