Armëpushimi

Ai rrëfen një pelegrinazh në kufijtë e marrëzisë, por të mbushur me energji, përmes jetës që rifillon: një rrëfim i thukët, ku gëlon njëkohësisht ankthi dhe hareja. Udhëtimi i kthimit të Levit dhe shumë italianëve si ai, nga kampi i përqendrimit drejt atdheut zgjati për muaj me radhë duke i rënë kryq e tërthor Europës së shkatërruar nga lufta.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

PRIMO LEVI

Numri i faqeve

272

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928248237

Rreshti

C

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë