Aroma e lumturisë është më e fortë nën shi

“Dua të divorcohemi.” Mjaftuan pesë fjalë që universi i Polinës të tronditej. E strehuar me të birin katërvjeçar te prindërit e saj, ajo i lë ditët të rrjedhin duke pritur që dhimbja të venitet. Deri në çastin kur vendos të marrë në dorë jetën e saj. Nëse ndjenjat e Benit janë zhdukur, mjafton t’i gjallërojmë. Kështu, çdo ditë, ajo do t’i shkruajë një kujtim të historisë së tyre. Por kjo zhytje në të shkuarën mund të nxjerrë edhe sekretet e varrosura thellë. Me ndjeshmëri ekstreme dhe shumë humor, Virginie Grimaldi arrin të na bëjë të rijetojmë çastet e jetës dhe dashurisë, duke kaluar nga e qeshura në lot. Një histori universale.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Virginie Grimaldi

Numri i faqeve

329

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928286918

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë