Austerlici

Në vitin 1939, 5-vjecari, Zhak Austerlic dërgohet në Londër me një anije të transportit të fëmijëve dhe vendoset tek prindërit e tij birësues. Ky çift pa fëmijë fshin cdo kujtim të djalit për identitetin e tij duke e rritur pa asnjë njohuri për të shkuarën e tij. Më vonë, pas një karriere si historian arkitekture, Austerlic- zbulon se e shkuara e përndjek duke e detyruar të zbulojë se cfarë ka ndodhur 50 vite më parë.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

W.G. Sebald

Numri i faqeve

297

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994304127

Rreshti

C

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë