Besnikja

Shoqëria e mbështetur te grupimet ku besonte dikur Tris Prajëri po shpërbëhet… e thyer nga dhuna dhe betejat për pushtet, e gërryer nga humbjet e tradhtitë. Prandaj, kur i vjen mundësia për të eksploruar botën përtej kufijve që njihte deri atëherë, Trisi ishte gati.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Veronica Roth

Numri i faqeve

399

Shtëpia botuese

Morava

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928286901

Rreshti

D

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë