Bir

“Bir” është romani i urrejtjes dhe i dashurisë, intime e universale. Tekefundit në Ballkan të dyja këto ndjenja kanë jetuar dhe vijojnë të jetojnë në një simbiozë të përkryer.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrej Nikolaidis

Numri i faqeve

144

Shtëpia botuese

IDK

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928136206

Rreshti

C

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë