Bora

Orhan Pamuk është zëri që në kërkim të melankolisë së trishtë të qytetit të tij të lindjes, stambollit, zbuloi simbolet e reja të përplasejes dhe gërshetimit të kulturave. Akademia Suedeze për Çmimin Nobel

Kategoria

13.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Orhan Pamuk

Numri i faqeve

476

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9784359991097

Rreshti

C

Kolona

25

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Bora"

Poashtu mund të ju pëlqejë