Dashuria në kohërat e koleres

Sikundër nënkuptohet nga titulli, Garcia Márquez ka shkruar roman për dashurinë, për dashurinë me të gjitha fytyrat e saj: dashuri rinore, dashuri bashkëshortore, dashuri romantike, dashuri të mishit, dashuri, madje, edhe me shenjat e kolerës. Për më tepër, ai ka shkruar një vepër arti që rrezaton një humanizëm të atillë, që lexuesit do ta ruajnë thellë në zemër si diçka të shtrenjtë dhe do ta kujtojnë sa të kenë jetë në këtë botë. Kësaj radhe, kryevepra e Marquez na vjen në shqip përmes rishikimit dhe plotësimit ë gjuhën tone që i ka bërë përkthyesja Mira Meksi

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gabriel García Márquez

Numri i faqeve

415

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928226129

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë