Deti oqean

Shumë vite më parë, në mes të një oqeani, u fundos një anije e fregatës franceze. 147 njerëz u përpoqën të shpëtonin duke u ngjitur mbi një trap. Tmerri vazhdoi për ditë me radhë. Një skenë e jashtëzakonshme në të cilën do të shfaqen egërsia më e keqe dhe mëshira më e ëmbël.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alessandro Baricco

Numri i faqeve

195

Shtëpia botuese

Çabej

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992733639

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë