Ditari i Ana Frankut

Ditari i Ana Frankut u bë një ndër librat më të lexuar në botë dhe u përkthye në dhjetëra gjuhë. Shtëpia ku ishte fshehur familja Frank në Amsterdam, sot është e hapur për vizitorët. Aty gjendet edhe ditari që shkroi Ana, i cili ka vlerën e një dokumenti unik.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Anne Frank

Numri i faqeve

306

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992759305

Rreshti

D

Kolona

10