Don kishoti i mançës

Ky libër është një nga kryeveprat e letërsisë botërore, një ndalesë e pashmangshme për këdo që komunikon me letërsinë. Ky vëllim vjen me një tjetër kuptim në gjuhën shqipe dhe për kohën kur është përkthyer. Servantesi është përkthyer nga Fan Noli

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

MIigel da Sarvantes Saavedra

Numri i faqeve

444

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951250375

Rreshti

C

Kolona

1

Poashtu mund të ju pëlqejë