Dritëson Vera dhe ia beh nata

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jon Kalman Stefansson

Numri i faqeve

260

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062789

Rreshti

A

Kolona

29

Poashtu mund të ju pëlqejë