Dru qershie dhe ndjenja të vjetra

E përkthyer në 10 gjuhë të Europës, Dru qershie dhe ndjenja të vjetra, rrëfen për një grua që kërkon mbështetje, në një botë plot probleme. Dhe i duhet të përballet me të shkuarën e saj, të ndrydhur për një kohë të gjatë, si dhe me kujtesën e copëzuar, nëse vërtet do të jetojë të sotmen.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Maria Bodrozic

Numri i faqeve

200

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928428097

Rreshti

C

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë