Duaj atë me të cilin je

Talenti i Giffinit qëndron në krijimin e situatave të lidhura natyrshëm me njëra-tjetrën dhe në kumtimin e një urtësie të mjaftueshme e një mbajtjeje pezull që i bëjnë ato të duken më se origjinale Giffin ia del mbanë të krijojë karaktere komplekse, që na shtyjnë të përpiqemi të zbulojmë se çfarë kërkojmë ne në të vërtetë nga jeta jonë.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Emily Giffin

Numri i faqeve

391

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928132116

Rreshti

D

Kolona

1

Poashtu mund të ju pëlqejë