E Dashura

Të kesh gjithçka, nuk ka qenë kurrë kaq emocionuese… ose e vështirë. Karolina Rejnoldsi dhe Simon Parkeri po shpërngulen në një shtëpi të re, por vazhdojnë të jenë shumë të ngarkuar me punë. Meqë shefja e saj do të niset për muaj mjalti, Karolina duhet të punojë me orar të zgjatur, kurse Simoni është i angazhuar me punën e tij anembanë botës. Megjithatë, kur takohen, seksi është më i zjarrtë se kurrë, duke provuar se malli e bën zemrën të dridhet dhe epshin më të fortë…

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alice Clayton

Numri i faqeve

301

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216908

Rreshti

A

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë