E fshehta e shokut tim të ngushtë

Vera nuk arrin t’u qëndrojë larg belave. Motra e saj binjake, Çeleste, është në Japoni, dhe asaj i duhet të përballet e vetme me ndryshimin e mistershëm që ka pësuar shoku i saj i ngushtë, Orfeo, të cilin e ka njohur në universitet dhe ndaj të cilit ndien një tërheqje të fortë, një ndjenjë të turbullt, megjithëse vazhdon lidhjen me Masimon.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Giulia Besa

Numri i faqeve

347

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928327819

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë