E gjora vajzë e pasur

Dashuri, urrejtje, ambicie dhe tradhëti, janë elementët kyç të këtij romani plot të papritura, që të rrëmbejnë dhe të emocionojnë.

Kategoria

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lesley Lokko

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Toena

Numri i faqeve

576

ISBN

9789928429186

Rreshti

C

Kolona

35