Edukimi i Ndjenjave

Ai ishte i etshëm për Rozanetën, kishte nevojë për të.Zhdukja e saj iu duk një pabesi, pothuajse një poshtërsi. C’donte ajo? A nuk mjaftonte që kishte fyer zonjën Arnu? Por, fundja, aq më keq për të! Tani Frederiku i urrente të gjitha gratë. Dhe lotët i ishin mbledhur lëmsh në grykë, sepse dashuria e tij kishte mbetur e papërfillur dhe dëshira e tij e zjarrtë nuk ishte plotësuar.

Kategoria

9.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gustave Flober

Numri i faqeve

488

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928303295

Rreshti

A

Kolona

9

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Edukimi i Ndjenjave"

Poashtu mund të ju pëlqejë