Ema

Ema është historia e një pjekurie të arritur pas peripecish që materializohen vetëm për shkak të mendjelehtësisë së heroinës. Ndryshe nga librat e tjerë të Austen-it, Ema nuk ka një leksion të vetëm morali, ajo na tregon vlerën e modestisë dhe e bën këtë përulësisht.

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jane Austen

Numri i faqeve

462

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

978899175250

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë