Epilogu, Shartimi, Budallai

Pirandello, në këto tri drama, ashtu si edhe në krejt krijimtarinë e tij, nuk duket shkrimtar i disiplinuar, prandaj edhe suksesi i tij lidhet më shumë me sfidën që ia bën publikut (lexuesve dhe shikuesve) sesa me pritjen që iu bë nga studiuesit, apo madje edhe nga publiku. Pretendimet e autorit shkonin shumë më larg se teoritë moderne të kohës dhe ishin shumë më të mëdha se të pritmet e publikut. Këto drama janë përkthyer nga Orjela Stafasani.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Luigi Pirandello

Numri i faqeve

152

Shtëpia botuese

Koha

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951685023

Rreshti

C

Kolona

22

Poashtu mund të ju pëlqejë