Fausti

Fausti nuk është vetëm një univers botëkuptimor për nga gjerësia dhe larmia e ideve, që trajtohen, përmenden apo thjesht vegojnë në të dhe që zbulohen apo shpalosen vazhdimisht në një dritë të re para nesh, sa herë që marrim të lexojmë a rilexojmë tërë veprën apo pjesë të caktuara të saj.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

J.W . Goethe

Gjuha

Shqip

Numri i faqeve

262

Shtëpia botuese

Argeta -LMG

ISBN

9995617145

Kolona

5

Rreshti

A