Fjala e Miut

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

James Patterson dhe Chris Grabenstein

Numri i faqeve

293

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928004222

Rreshti

B

Kolona

19

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Fjala e Miut"

Poashtu mund të ju pëlqejë