Frenki Peshku dhe Valixhja Sonike

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Peter Helliar

Numri i faqeve

263

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928303288

Rreshti

B

Kolona

31

Poashtu mund të ju pëlqejë