Fundi i Historisë Moderne në Lindjen e Mesme

Ky libër na sjell të përmbledhur gjykimin e autorit për të sotmen dhe të ardhmen e vendeve të Lindjes së Mesme. Autori shqyrton në mënyrë të hollësishme çështjet më me rëndësi që, sipas tij, kanë për të përcaktuar të ardhmën e këtij rajoni.

Kategoria

6.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Bernard Lewis

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

IDK

Numri i faqeve

203

ISBN

9789928136183

Rreshti

C

Kolona

60