Funeralet janë të rrezikshme

Ky është pa dyshim një nga romanet më tërheqëse të Agatha Christie – s, që të mban me frymën pezull deri në faqen e fundit, me dëshirën për të marrë vesh misterin që fshihet në historitë e familjes Ebernith, në vdekjen e plakut Riçard dhe në atë të Korës. Duke shfletuar librin, lexuesi do të njohë të fshehtat intime të shumë të afërmve e të trashëgimtarëve të të ndjerit Riçard Ebernith.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Agatha Christie

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Dituria

Numri i faqeve

259

ISBN

7789992759068

Rreshti

C

Kolona

45