Good Vibes Good Life

Nga mençuria dhe përvoja e jetës, Vex King tregon mënyra si t’i ndryshosh emocionet negative në pozitive, si të duash veten e të kapërcesh frikën

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vex King

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

335

ISBN

9789928005069

Rreshti

D

Kolona

1