I Fundit i Mohikaneve

Pjesëtari i fundit i fisit indian që vdjek, i mohikanëve, Unkas, i ati i tij Çingaçguk dhe gjysmëvëllai i adoptuar, Syri i Sokolit, jetojnë në paqe me kolonistët britanikë. Por kur të bijat e kolonelit britanik i rrëmben skauti tradhtar, Syri i Sokolit dhe Unkas duhet t’i shpëtojnë nga shkëmbimi i zjarrit i konfliktit të tmerrshëm ushtarak në të cilin nuk deshën të merrnin pjesë: lufta francuzo-indiane.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

XH.Feminor kuper

Numri i faqeve

352

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994339242

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë