I huaji

I huaji” është një nga romanet e rralla të letërsisë turke, që shqyrton hapur dhe larg shqetësimit humnerën mes shtresës intelektuale dhe asaj të popullit të thjeshtë.

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jakup Kadri Karaosmanollu

Numri i faqeve

190

Shtëpia botuese

Livingi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216786

Rreshti

A

Kolona

43

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "I huaji"

Poashtu mund të ju pëlqejë