I martuari i përjetshëm

Në këtë vëllim përfshihet “I martuari i përjetshëm”. Nëse e para merret me vizatimin e karakterit të njeriut kot, bosh, shoqëruar me një ironi therëse dhe të shkëlqyer, padyshim pa lënë pasdore zbërthimin e karakterit (ndoshta karakteri më i veçantë në letërsinë botërore)

Kategoria

14.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

249

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928033697

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë