Intrigë e dashuri

dramë Filiste – siç karakterizohet nga lojë e pesë akteve të Schiller, shkruar në fund të shekullit XVIII, “intrigave dhe Dashuria”. Përmbledhje diskutuar më poshtë.

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Friedrich Schiller

Numri i faqeve

138

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951676373

Rreshti

C

Kolona

2

Poashtu mund të ju pëlqejë