Jashtë

Duke ndjekur të njëjtën linjë me romanet Përgjithmonë dhe Dëgjoje zërin tim, Susanna Tamaro, në këtë libër të ri, mpreh tehun e shkrimeve të saj në histori pa shpëtim e pa rrugëdalje. Tregime të gjata për tema si margjinalizimi, ndarja e të dialogut të vështirë midis kulturave të ndryshme që zgjidhen gjithmonë në një mjedis të ashpër. Histori pa zgjidhje, të ndaluara të shohin dritën.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Susanna Tamaro

Numri i faqeve

108

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994333769

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë