Jeta ime

Shumë e re u bëra një star. Nuk ishte merita ime kështu e vendosi fati. Kam pasur gjithmonë një yll që më ka mbrojtur. Ai ra në vendin tim të lindjes, në Tuniz, dhe më drejtoj tek një planet ku nuk bëhej pazar me talentin. Çfarë do të isha unë pa Lukino Viskontin, Frederiko Felinin, Serxhio Leonen, regjizorët e dashur Italianë? Çfarë do të isha pa partnerët e mi Alen Delon, Bart Lankaster, Marcelo Mastroiani, Zhan Pol Belmondo? I kam të gjithë para syve me talentin, vuajtjet, bujarinë dhe gëzimet e tyre. Me shkojnë në mendje skenat e mrekullueshme të Leopardit, dashuria e Manjanit, dora e ngrohtë e Xhon Ueinit, takimi tronditës me Marlon Brandonë, dhuratat e çuditshme të Stiven Makuinit, takimi me Brizhit Bardonë, sekreti i Rok Hadsonit, aventura e çmendur Peruane e Verner Hercogut ,Rita Heiuërd që në mënyrë aq prekëse më tha: Edhe unë kam qënë e bukur. Kam pasur shumë fat në jetë është e vërtetë. Ka ardhur koha të nderoj ata që u gjendën në rrugën time e t’i sjell të gjalle para jush. Tashmë shumë prej tyre janë bashkuar me yllin tim mbrojtës. Tani ata janë bërë të gjithë yjet e mi

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Klaudia Kardinale

Numri i faqeve

236

Shtëpia botuese

Doruntina

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992793077

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë