Kambana e qelqtë

Esteri është një studente e shkëlqyer, një vajzë e bukur dhe e talentuar, por ajo po fundoset pak nga pak, fshehurazi e për arsye që as vetë nuk i ka krejt të qarta. Në kryeveprën e saj të njohur e të gjithëkohshme, Sylvia Plath, tinëzisht, e tërheq lexuesin brenda shkatërrimit të Esterit, dhe e arrin këtë me një forcë të tillë, sa marrëzia e saj bëhet e prekshme, e vërtetë, pothuajse racionale. Ky depërtim i thellë në skutat më të errëta e më pikëlluese të psikikës njerëzore është një nga arritjet më të jashtëzakonshme Te “Kambana e qelqtë

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sylvia Plath

Numri i faqeve

256

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928248268

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë