Kishim një ëndërr

Asti, një regjisor që nuk mundi të vinte në skenë gërshetimin e Çehovit me Beketin, përjeton tragjikomedinë çehoviane-beketiane, të vënë në skenë në realitetin e përditshëm nga politikanët dhe politika shqiptare.

Femra është viktima e parë e realitetit të romanit. Skenat e veprës gërshetojnë tragjizmin, neverinë realiste, grotesken, komiken dhe dhimbjen se ajo që lexon është një realitet që përjetohet çdo ditë.

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nasi Lera

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Botimet Living

Numri i faqeve

214

ISBN

9789928216151

Rreshti

M

Kolona

19