Klubi Pikuik 2

Ardhja e dy vizitorëve dhe hulumtimi i z. Uinkëll dhe i zonjushës së re me çizme me gëzof që pasoi, sipas të gjitha gjasave, do të kishte dalë një ndërprerje tejet e pakëndshme ndaj të qeshurave të forta të të pranishmëve, po të mos kish qenë për harenë e z. Pikuik dhe humorin e shkëlqyer të të zotit të shtëpisë, të cilat i vunë në punë plotësisht për të mirën e përbashkët të të gjithëve.

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Çarls Dikens

Numri i faqeve

465

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995686390

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë