Koha që do të doja

Ky libër është rrugëtimi që kryen Lorencoja, një udhëtim në kërkim të vetvetes dhe të ndjenjave të tij, atyre më autentike, atyre më të thella. Libri i ri i Fabio Volo-s është edhe më i ndjeri, më i vërteti; forca e këtij sinqeriteti del në çdo faqe. Gjendesh shpesh duke qeshur në çaste ironie që të rrëmbejnë. Por sidomos gjendesh i emocionuar, mbase i mallëngjyer dhe i çuditur se sa shumë ngjan jeta e Lorencos me atë të secilit prej nesh.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fabio Volo

Numri i faqeve

311

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302321

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë