Krenari dhe paragjykim

Kategoria

4.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jane Austen

Numri i faqeve

120

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951676281

Rreshti

B

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë